Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 380 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Béchamel Sauce
15 min
Caramel Parfait
7 godz.
Béarnaise Sauce
15 min
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Bordelaise Sauce
55 min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9h