Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g water (see tip for portioning)
- 40 g lemon juice, freshly squeezed (see tip for portioning)
- 350 g unsalted butter, diced (see tip for portioning)
- 8 egg yolks, from medium eggs (see tip for portioning)
- ½ tsp fine sea salt (see tip for portioning)
- 2 pinches ground black pepper, freshly ground (see tip for portioning)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Total recipe
- Kalorie
- 15119 kJ / 3611 kcal
- Protein
- 48 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 380 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
20 min
Béchamel Sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Rum Babas
3 godz. 45 min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30min
Beurre Blanc
20 min
Creamy French Dressing
5 min
Béarnaise Sauce
15min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min