Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

4.3 48 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 Total recipe

Suroviny

  • water (see tip for portioning)
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)
    40 g
  • unsalted butter diced (see tip for portioning)
    350 g
  • egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)
    8
  • fine sea salt (see tip for portioning)
    ½ tsp
  • ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)
    2 pinches

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Total recipe

Sodík 939 mg
Protein 48 g
Kalorie 15119 kJ / 3611 kcal
Tuk 380 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 203 g
Sacharidy 11 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...