Zařízení & příslušenství
Hollandaise Sauce
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 Total recipe
Suroviny
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Sodík
939 mg
Protein
48 g
Kalorie
15119 kJ /
3611 kcal
Tuk
380 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
203 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thicken Mode
17 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50min.
Béarnaise Sauce
20min.
Béchamel Sauce
15min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Hollandaise Sauce
15min.
Beurre Blanc
20min.
Bordelaise Sauce
55min.
Hollandaise sauce
15min.
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5hod. 15min.
Aïoli
5min.
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min.
Hollandaise
15min.