
Zařízení & příslušenství
Hollandaise Sauce
Příprava 5min
Celkový 15min
1 Total recipe
Suroviny
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Kalorie
3611 kcal /
15119 kJ
Protein
48 g
Tuk
380 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
203 g
Sodík
939 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thicken Mode
17 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko