Hollandaise Sauce

Hollandaise Sauce

4.3 45 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 15min
1 Total recipe

Suroviny

  • water (see tip for portioning)
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)
    40 g
  • unsalted butter diced (see tip for portioning)
    350 g
  • egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)
    8
  • fine sea salt (see tip for portioning)
    ½ tsp
  • ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)
    2 pinches

Nutriční hodnoty na 1 Total recipe

Kalorie 3611 kcal / 15119 kJ
Protein 48 g
Tuk 380 g
Sacharidy 11 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 203 g
Sodík 939 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...