Zařízení & příslušenství
Hollandaise Sauce
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 Total recipe
Suroviny
-
water (see tip for portioning)20 g
-
freshly squeezed lemon juice (see tip for portioning)40 g
-
unsalted butter diced (see tip for portioning)350 g
-
egg yolks from medium eggs (see tip for portioning)8
-
fine sea salt (see tip for portioning)½ tsp
-
ground black pepper freshly ground (see tip for portioning)2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Sodík
939 mg
Protein
48 g
Kalorie
15119 kJ /
3611 kcal
Tuk
380 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
203 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thicken Mode
17 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko