Zařízení & příslušenství
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
20 kusů
Suroviny
-
70 gramů řepkového oleje
-
100 gramů pšenice špaldy
-
2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
120 gramů třtinového cukru
-
5 vajec
-
20 gramů vanilkového cukru
-
1 špetka soli
-
3 polévkové lžíce vody
-
250 gramů hladké mouky
-
130 gramů mléka
-
440 gramů krupicového cukru
-
500 gramů čerstvého červeného rybízu bez stopek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
4 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kynutý borůvkový koláč
1hod. 50min.
Hruškový šlehačkový koláč
1hod. 35min.
Angreštový vrstvený dezert
25min.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1hod. 10min.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1hod. 20min.
Prezidentská bábovka
1hod. 5min.
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50min.
Hruškový koláč
1hod.
Štědrák
1hod. 40min.
Vánoční (adventní) věnec 2016
1hod.
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1hod. 15min.