Zařízení & příslušenství
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
20 kusů
Suroviny
-
70 gramů řepkového oleje
-
100 gramů pšenice špaldy
-
2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
120 gramů třtinového cukru
-
5 vajec
-
20 gramů vanilkového cukru
-
1 špetka soli
-
3 polévkové lžíce vody
-
250 gramů hladké mouky
-
130 gramů mléka
-
440 gramů krupicového cukru
-
500 gramů čerstvého červeného rybízu bez stopek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
4 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Makovo-meruňkový věnec
1hod. 30min.
Bublanina s meruňkami
1hod.
Rebarborovo-jahodový koláč
1hod.
Trhanec s rebarborou
50min.
Rebarborové řezy s mandlemi a marcipánem
1hod. 10min.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1hod. 20min.
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1hod.
Tříbarevný koláč
2hod.
Pražský koláč
1hod. 25min.
Královské banánové kostky
1hod. 30min.
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1hod. 15min.
Hraběnčiny řezy
50min.