Zařízení & příslušenství
Rybízové řezy se sněhovou čepicí
Příprava 30min.
Celkový 1hod.
20 kusů
Suroviny
-
70 gramů řepkového oleje
-
100 gramů pšenice špaldy
-
2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
120 gramů třtinového cukru
-
5 vajec
-
20 gramů vanilkového cukru
-
1 špetka soli
-
3 polévkové lžíce vody
-
250 gramů hladké mouky
-
130 gramů mléka
-
440 gramů krupicového cukru
-
500 gramů čerstvého červeného rybízu bez stopek
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
4 g
Kalorie
790 kJ /
189 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.9 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Od jara do zimy
66 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tvarohové knedlíky s jahodami
50 Min
Kynutý pletenec s ovocným rozvarem
3 Std. 20 Min
Rebarborovo-jahodový koláč
1 Std.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 Std. 20 Min
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1 Std. 55 Min
Makovo-meruňkový věnec
1 Std. 30 Min
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1 Std. 15 Min
Kynutý švestkový koláč na plech
1 Std. 25 Min
Mrkvové muffiny s vlašskými ořechy
45 Min
Moravské koláče
3 Std.
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2 Std.