Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 gramů řepkového oleje
- 100 gramů pšenice špaldy
- 2 čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 120 gramů třtinového cukru
- 5 vajec
- 20 gramů vanilkového cukru
- 1 špetka soli
- 3 polévkové lžíce vody
- 250 gramů hladké mouky
- 130 gramů mléka
- 440 gramů krupicového cukru
- 500 gramů čerstvého červeného rybízu, bez stopek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 790 kJ / 189 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kynutý borůvkový koláč
1 Std. 50 Min
Rebarborovo-jahodový koláč
1h
Kynutý švestkový koláč na plech
1 godz. 25 min
Mřížkový jablečný koláč
1 godz. 25 min
Třený ovocný koláč
50min
Švestkový koláč
1h 40min
Rybízový koláč
2 godz. 5 min
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1h
Makové mašličky
1h
Rebarborový koláč
1 Std. 15 Min
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1h
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 Std. 20 Min