Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů chleba, černého, nakrájeného na kousky
- 1000 gramů vody
- 400 gramů piva, 10°
-
2
kostky hovězího bujónu
nebo 2 vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, hovězí, domácí - 1 čajová lžička celého kmínu
- 2 vejce
- 200 gramů smetany na vaření (cca 12 % tuku)
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 794 kJ / 190 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 20.6 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kmínová polévka s bramborami
30 Min
Žampiónová krémová polévka
20min
Avokádová krémová polévka
15 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Drožďová polévka s pórkem
40 Min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40min
Polévka z bílých fazolí
35min
Rybí polévka s pórkem
35min
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 Min
Chlebová polévka
25min
Cibulová polévka
1h 10min
Kedlubnová polévka
35min