
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate a pasta gialla pelate e a fettine (5 mm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di provola affumicata a fette sottili
- 160 g di tacchino arrosto a fette
- insalata a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 286.6 kcal / 1122.6 kJ
- Protein
- 16.3 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Sodík
- 1.3 mg
Alternativní recepty
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3h 30min
Insalata di patate alla greca (TM6)
1h
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Frittelle di patate e Parmigiano
30min
Frittata di linguine
35min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Brutti ma buoni di patate
55min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Pasta al forno veloce
45min