Parmigiana di patate

Parmigiana di patate

4.2 192 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

  • di patate a pasta gialla pelate e a fettine (5 mm)
    800 g
  • di acqua
    500 g
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di latte parzialmente scremato
    500 g
  • di amido di mais (maizena)
    40 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di provola affumicata a fette sottili
    50 g
  • di tacchino arrosto a fette
    160 g
  • insalata a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 286.6 kcal / 1122.6 kJ
Protein 16.3 g
Tuk 8 g
Sacharidy 38.3 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sodík 1.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...