Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate a pasta gialla, pelate e a fettine (5 mm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di provola affumicata a fette sottili
- 160 g di tacchino arrosto a fette
- insalata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1122.6 kJ / 286.6 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1.3 mg
Alternativní recepty
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Torta salata ai 4 formaggi
1 Std.
Polpettone ripieno con uova sode
1 Std. 20 Min
Lasagna ai quattro formaggi
1 Std. 30 Min
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Girelle di pizza al prosciutto
2 Std. 30 Min
Cottage pie (Pasticcio di carne inglese)
1 Std. 20 Min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Pasta al forno veloce
45min
Scacciata con salsiccia e patate
3h 15min