Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di patate a pasta gialla, pelate e a fettine (5 mm)
- 500 g di acqua
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 500 g di latte parzialmente scremato
- 40 g di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 50 g di provola affumicata a fette sottili
- 160 g di tacchino arrosto a fette
- insalata, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1122.6 kJ / 286.6 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 38.3 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 3.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 1.3 mg
Alternativní recepty
Medaglioni alla pizzaiola
40min
Lasagna di zucchine
2 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Insalata di patate alla greca (TM6)
1h
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1h 5min
Frittatine di pasta
40 godz.
Polpettone ripieno con uova sode
1h 20min
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1h 5min
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Pizzette di melanzane
40min
Pasta al forno veloce
45 Min