Parmigiana di patate

Parmigiana di patate

4.2 211 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 800 g di patate a pasta gialla pelate e a fettine (5 mm)
  • 500 g di acqua
  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 500 g di latte parzialmente scremato
  • 40 g di amido di mais (maizena)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 50 g di provola affumicata a fette sottili
  • 160 g di tacchino arrosto a fette
  • insalata a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1.3 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1122.6 kJ / 286.6 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 38.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...