Kompatibilní verze
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di formaggio di capra fresco o semiduro a pezzi
nebo 80 g di ricotta salata fresco o semiduro a pezzi - 1800 g di acqua
- 300 g di pomodori San Marzano (o pomodoro in scatola a dadini)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 5 foglie di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 350 g di pasta secca tipo conchiglie (cottura 12 min.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
45 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1h 30 min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min
Sugo classico
55 min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min