Kompatibilní verze
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
80
g di formaggio di capra fresco o semiduro a pezzi
nebo 80 g di ricotta salata fresco o semiduro a pezzi - 1800 g di acqua
- 300 g di pomodori San Marzano (o pomodoro in scatola a dadini)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 5 foglie di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 350 g di pasta secca tipo conchiglie (cottura 12 min.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20min
Pasta al pomodoro
55 Min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1 Std. 30 Min
Salsa di pomodori ciliegia
1 Std. 30 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2h 5min
Sugo all'arrabbiata
20min
Sugo al basilico
1 Std. 10 Min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Sugo all'amatriciana
50 min
Sugo classico
55 Min