Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g de pêches
- 1 branche de romarin frais
- 2 blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- le jus d'un citron jaune
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1111 kJ / 265 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 37.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glace pêche-fraise
15min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3h 15min
Sorbet abricot, éclats de pistache
12h 30min
Menu petit prix - Glace à la pêche et au basilic
10h 15min
Glace au chocolat et piment jalapeño
13h 15min
Mousse aux griottes
2h 30min
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 min
Soufflé glacé à la pêche
4 Std. 40 Min
Glace à la fraise et au yaourt
4h 20min
Sorbet à la fraise
12 godz.
Glace à la fraise façon italienne
40 min
Sorbet framboise-girofle
12 godz.