Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 hojas de gelatina
Crema al cava
- 300 g de nata (35% de grasa), fría
- 30 g de azúcar glas
- 170 g de cava
- 10 g de zumo de limón
- 30 g de azúcar
- 3 yemas de huevo
Gelatina de pacharán
- 80 g de agua
- 70 g de azúcar
- 130 g de pacharán
Coulis de moras y uvas
- 60 g de moras congeladas
- 70 g de uvas
- 70 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Merengue
- 1 clara de huevo
- 40 g de cava
- 100 g de azúcar
Montaje
-
6 - 8
bizcochos de soletilla en trozos
nebo 4 - 6 pastelitos brazo de gitano, sobaos, muffins, etc. - 190 g de uvas blancas o rojas (sin pepitas)
- 60 g de moras congeladas
-
4
barquillos
nebo 4 cucharadas de cereales de desayuno crujientes
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 64.5 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 44.1 mg
Alternativní recepty
Mayonesa a la francesa
5min
Crema pastelera (Espesar)
15min
Fresas con mousse de queso y chocolate blanco (Al vacío)
2h
Tarta de queso con cerezas y fresas
5h 45min
Pastel de queso crema y arándanos
6h 40min
Cannoli al cacao con crema de café
1u.
Cuajada de carnaval
4h 45min
Aprikosen-Lebkuchen (pastas de frutos secos y especias)
1 godz. 30 min
Judías verdes con tomillo (Al vacío)
1h 10 min
Pizza César
1h 40min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Roscón adikosh
8 godz.