Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- 2 láminas de masa de hojaldre, cuadradas
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1442 kJ / 344 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 14.6 g
- Sodík
- 100.5 mg
Alternativní recepty
Bizcocho de leche condensada
1 Std.
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min
Bizcocho de avellanas
1 Std.
Costrada de Aoiz (Navarra)
2 Std.
The new choco king
3 Std. 45 Min
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Bundt cake de calabaza
1 Std. 30 Min
Calzone de sobrasada y queso
1 Std.
Tarta de hojaldre y frutas frescas
40 Min
Pastas crujientes de almendra con chocolate
40 Min
Galletas de almendra con chocolate negro
1 Std. 40 Min
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min