Caracolas de hojaldre

Caracolas de hojaldre

4.0 3 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
12 unidades

Suroviny

  • 50 g de avellanas
  • 75 g de azúcar
  • 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 50 g de chocolate con leche en trozos
  • 50 g de chocolate blanco en trozos
  • 100 g de leche entera
  • 75 g de aceite de girasol
  • 2 láminas de masa de hojaldre cuadradas
  • 1 huevo batido

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 unidad

Sodík 100.5 mg
Protein 5 g
Kalorie 1442 kJ / 344 kcal
Tuk 24.1 g
Vláknina 14.6 g
Nasycený tuk 9.3 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...