Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de avellanas
- 75 g de azúcar
- 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 50 g de chocolate con leche en trozos
- 50 g de chocolate blanco en trozos
- 100 g de leche entera
- 75 g de aceite de girasol
- 2 láminas de masa de hojaldre, cuadradas
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1442 kJ / 344 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 24.1 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 14.6 g
- Sodík
- 100.5 mg
Alternativní recepty
Corona de brioche con chocolate
4h 45min
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Hojaldre de chocolate y avellanas
2h
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30min
Cañas de chocolate rellenas de crema
3h
Erizos de galleta
1 godz. 30 min
Buñuelos de plátano
30 min
Magdalenas de leche condensada
30 min
Mini focaccias con aceitunas
2h
Tarta de la abuela
4h 30min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Falsos churros con chocolate a la taza
1h