Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de queso gruyère cortado en trozos (volitelně)
Masa
- 75 g de mantequilla (y algo más para engrasar el molde)
- 150 g de harina (y algo más para espolvorear el molde)
- ½ cucharadita de sal
- 50 g de agua
Relleno
- 200 g de dados de beicon
- 4 huevos
- 50 g de leche
-
100
g de crème fraîche
nebo 100 g de nata - ¼ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1215 kJ / 290 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche de espinacas y feta con pasta filo
45 min
Quiche de calabacín con jamón york
1h
Quiche de queso azul
1h
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min
Bechamel
15 Min
Tarta salada de puerros
1h 10min
Quiche de puerro y queso gallego
1h
Scones
30min
Pudin de pescado
2h 15min
Quiche de cebolla
1h
Masa quebrada
5 λεπτ.
Coca de puerros y beicon
1h 50min