Le vendômois
TM6 TM5 TM31

Le vendômois

3.6 (10 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g de beurre
  • 8 pommes reinettes (1000 g env.), coupées en huit
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
  • 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
  • 400 g de crème liquide 35% m.g. (dont 250 g très froids)
  • 6 œufs
  • 500 g de lait
  • ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 80 g de sucre en poudre

Nutriční hodnoty
na 1 part
Kalorie
2065.6 kJ / 498.6 kcal
Protein
11.1 g
Sacharidy
40.6 g
Tuk
32.6 g
Nasycený tuk
18.9 g
Vláknina
2.9 g
Sodík
124.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty