
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 pommes reinettes (1000 g env.), coupées en huit
- 30 g de beurre
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 150 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide
- 6 œufs
- 500 g de lait
- 80 g de sucre en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 498.6 kcal / 2065.6 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 32.6 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Nasycený tuk
- 18.9 g
- Sodík
- 124.6 mg
Alternativní recepty
Royal poire-chocolat
1hod. 10min
Entremets ananas aux petits-beurre
3hod. 15min
Moelleux coco et cœur coulant chocolat
2hod. 30min
Fontainebleau aux pommes
2hod. 30min
Gâteau mousse au praliné
13hod.
Verrine fraise-chocolat blanc
1hod. 45min
Gratin d'abricots au pralin
30min
Cobbler aux poires et crème de cassis
1hod. 10min
Entremets aux pommes à la vanille
4hod. 40min
Pannacottas after eight
5hod. 35min
Pannacotta aux 3 chocolats
2hod. 30min
Délice pomme-speculoos
12hod.