Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de beurre
- 8 pommes reinettes (1000 g env.), coupées en huit
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 400 g de crème liquide 35% m.g. (dont 250 g très froids)
- 6 œufs
- 500 g de lait
- ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 80 g de sucre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2065.6 kJ / 498.6 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 40.6 g
- Tuk
- 32.6 g
- Nasycený tuk
- 18.9 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 124.6 mg
Alternativní recepty
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Entremets ananas aux petits-beurre
3 Std. 15 Min
Mousse vanille-pomme
7 Std.
Fontainebleau aux pommes
2 godz. 30 min
Paris-Deauville
12 Std.
Gratin d'abricots au pralin
30min
Tarte choco-cookies
12sa 25 dk
Manguier
5sa
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5sa
Flan pâtissier au chocolat
3 Std.