Le vendômois

Le vendômois

3.6 10 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
8 parts

Suroviny

  • 8 pommes reinettes (1000 g env.), coupées en huit
  • 30 g de beurre
  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille et un récipient d'eau froide)
  • 150 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 250 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 6 œufs
  • 500 g de lait
  • 80 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café d'extrait naturel de vanille

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 124.6 mg
Protein 11.1 g
Kalorie 2065.6 kJ / 498.6 kcal
Tuk 32.6 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 18.9 g
Sacharidy 40.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...