Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de noisettes décortiquées
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de lait concentré sucré
- 3 œufs
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
-
480
g d'oreillons d'abricot surgelés, préalablement décongelés
nebo 480 g d'oreillons d'abricot au sirop, en conserve, égouttés (1 grosse boîte)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1865.3 kJ / 445.5 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 65.5 g
- Tuk
- 15.5 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 96.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paris-Deauville
12h
Clafoutis aux abricots et aux amandes
55 min
Palets au chocolat, crêpes dentelle et cacahuètes
1h 15min
Crème au praliné
2 godz. 20 min
Petits gâteaux moelleux aux pêches comme un baba
1h 25min
Clafoutis poire-speculoos
45 min
Flan aux pommes
50 min
Grand financier à la noisette
55 min
Cobbler aux pommes
1h 40min
Pasteras aux pommes
25 min
Flan pâtissier au chocolat
3h
Far aux pommes
1h