蔥油雞

蔥油雞

4.3 20 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份

Suroviny

雞肉
  • 去骨雞腿排
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 切片
    5 克
  • 切段(約3公分)
    10 克
  • 蒜頭 略拍扁
    5 克
  • 1950 克
蔥油
  • 切片
    5 克
  • 40 克
  • 切蔥花
    80 克
  • 依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 人份

Sodík 662.3 mg
Protein 47.9 g
Kalorie 3276.9 kJ / 784 kcal
Tuk 62 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 12.9 g
Sacharidy 7.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...