Zařízení & příslušenství
蔥油雞
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 30min.
4 人份
Suroviny
雞肉
-
去骨雞腿排250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
薑 切片5 克
-
蔥 切段(約3公分)10 克
-
蒜頭 略拍扁5 克
-
水1950 克
蔥油
-
薑 切片5 克
-
油40 克
-
蔥 切蔥花80 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
662.3 mg
Protein
47.9 g
Kalorie
3276.9 kJ /
784 kcal
Tuk
62 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
12.9 g
Sacharidy
7.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式家常美味秘密
44 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
美善品美味秘密
157 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan