蔥油雞
TM6

蔥油雞

4.2 (19 hodnocení)

Suroviny

雞肉

  • 250 克 去骨雞腿排
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 5 克 薑 ,切片
  • 10 克 蔥 ,切段(約3公分)
  • 5 克 蒜頭 ,略拍扁
  • 1950 克 水

蔥油

  • 5 克 薑 ,切片
  • 40 克 油
  • 80 克 蔥 ,切蔥花
  • ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整

Nutriční hodnoty
na 1 整份食譜
Kalorie
3276.9 kJ / 784 kcal
Protein
47.9 g
Sacharidy
7.9 g
Tuk
62 g
Nasycený tuk
12.9 g
Vláknina
2.5 g
Sodík
662.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty