
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
醃汁
- 90 克 醬油
- 90 克 清酒
- 90 克 味醂
- 1 ½ 茶匙 糖
煮蛋
- 1800 克 水
- 6 蛋
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 119.7 kcal / 500.8 kJ
- Protein
- 7.4 g
- Tuk
- 4.6 g
- Sacharidy
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 904.7 mg