Zařízení & příslušenství
日式溏心蛋 (TM 5)
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
6 人份
Suroviny
醃汁
-
醬油90 克
-
清酒90 克
-
味醂90 克
-
糖1 ½ 茶匙
煮蛋
-
水1800 克
-
蛋6
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
904.7 mg
Protein
7.4 g
Kalorie
500.8 kJ /
119.7 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
0.1 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
3.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
健康小食蛋料理
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan