日式溏心蛋 (TM 5)

日式溏心蛋 (TM 5)

5.0 3 rating
Příprava 30min.
Celkový 24hod. 30min.
6 人份

Suroviny

醃汁
  • 醬油
    90 克
  • 清酒
    90 克
  • 味醂
    90 克
  • 1 ½ 茶匙
煮蛋
  • 1800 克
  • 6

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 904.7 mg
Protein 7.4 g
Kalorie 500.8 kJ / 119.7 kcal
Tuk 4.6 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 1.5 g
Sacharidy 3.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...