Zařízení & příslušenství
港式叉燒肉
Příprava 72hod.
Celkový 72hod. 30min.
600 克
Suroviny
-
蠔油30 克
-
醬油30 克
-
米酒30 克
-
蜂蜜 多備一些刷肉用50 克
-
香油1 大匙
-
蔥 切段1 根
-
薑2 - 3 片
-
蒜頭 切片2 粒
-
鹽½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
豆腐乳 (紅麴豆腐乳)10 克
-
梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)600 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 100 克
Sodík
722.2 mg
Protein
18.4 g
Kalorie
1328.2 kJ /
317.5 kcal
Tuk
20.7 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
6.6 g
Sacharidy
12.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
5 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
超人氣港式點心
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan