港式叉燒肉
TM6 TM5

港式叉燒肉

4.4 (23 hodnocení)

Suroviny

  • 30 克 蠔油
  • 30 克 醬油
  • 30 克 米酒
  • 50 克 蜂蜜, 多備一些刷肉用
  • 1 大匙 香油
  • 1 根 蔥, 切段
  • 2 - 3 片 薑
  • 2 粒 蒜頭, 切片
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 五香粉
  • 10 克 豆腐乳 (紅麴豆腐乳)
  • 600 克 梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)

Nutriční hodnoty
na 100 克
Kalorie
1328.2 kJ / 317.5 kcal
Protein
18.4 g
Sacharidy
12.9 g
Tuk
20.7 g
Nasycený tuk
6.6 g
Vláknina
0.6 g
Sodík
722.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty