港式叉燒肉

港式叉燒肉

4.4 23 rating
Příprava 72hod.
Celkový 72hod. 30min.
600 克

Suroviny

  • 蠔油
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 米酒
    30 克
  • 蜂蜜 多備一些刷肉用
    50 克
  • 香油
    1 大匙
  • 切段
    1 根
  • 2 - 3 片
  • 蒜頭 切片
    2 粒
  • ½ 茶匙
  • 五香粉
    ½ 茶匙
  • 豆腐乳 (紅麴豆腐乳)
    10 克
  • 梅花肉 (約2塊,厚度約2公分)
    600 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 克

Sodík 722.2 mg
Protein 18.4 g
Kalorie 1328.2 kJ / 317.5 kcal
Tuk 20.7 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 6.6 g
Sacharidy 12.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...