Zařízení & příslušenství
黃金桂花椰汁糕
Příprava 1hod.
Celkový 9hod. 50min.
25 個
Suroviny
椰汁糕
-
椰漿200 克
-
全脂牛奶140 克
-
水85 克
-
細砂糖50 克
-
吉利丁粉 (約2大匙)20 克
桂花糕
-
水1300 克
-
乾桂花20 克
-
冰糖粉250 克
-
吉利丁粉60 克
-
乾桂花 裝飾用少許
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 個
Sodík
4.1 mg
Protein
0.3 g
Kalorie
278 kJ /
66.5 kcal
Tuk
2 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
12.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
團圓呷糕粿
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan