Bruschetta de caponata siciliana

Bruschetta de caponata siciliana

4.1 59 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
24 raciones

Suroviny

  • de berenjenas con piel, en trozos
    350 - 400 g
  • de tomates pera en cuartos
    500 - 600 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de aceite de oliva virgen extra
    70 g
  • de cebolla roja en cuartos
    300 g
  • de apio en trozos de 2 cm
    100 g
  • de sal
    1 - 2 cucharaditas
  • de pimienta negra recién molida
    2 - 3 pellizcos
  • de vinagre de vino tinto
    20 - 25 g
  • de azúcar
    10 g
  • de alcaparras
    50 g
  • de aceitunas verdes sin hueso
    70 - 80 g
  • de pan de chapata
    24 rebanadas
  • de perejil fresco picado
    2 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 64 kcal / 268 kJ
Protein 1.35 g
Tuk 3.15 g
Sacharidy 7.55 g
Vláknina 1.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...