Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 - 400 g de berenjenas con piel, en trozos
- 500 - 600 g de tomates pera en cuartos
- 1 - 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de apio en trozos de 2 cm
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 20 - 25 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de azúcar
- 50 g de alcaparras
- 70 - 80 g de aceitunas verdes sin hueso
- 24 rebanadas de pan de chapata
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 268 kJ / 64 kcal
- Protein
- 1.35 g
- Sacharidy
- 7.55 g
- Tuk
- 3.15 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Hinojo con tomates y aceitunas
45 min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Pesto
10 min
Bruschetta de pollo y rúcula
40 Min
Bruschetta de judías blancas y alcaparras
5 Min
Aperitivo de Piamonte
25 min
Rillettes de sardina con cilantro
5 Min
Bruschetta de aceitunas
5 Min
Pesto de rúcula y avellanas
5 Min
Sopa minestrone con pasta
45 min
Muhammara
1 Std. 10 Min