Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 chiles secos (sin tallo ni semillas)
- 3 ñoras (sin tallo ni semillas)
- 1 cucharada de garam masala (ver receta básica)
- 1 cucharadita de semillas de amapola
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 trozo de jengibre fresco (2-3 cm)
- 6 dientes de ajo
- 50 g de vinagre
- 800 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (en trozos de aprox. 4 cm)
- 70 g de aceite de girasol
- 400 g de cebolla en cuartos
- 50 g de tomate concentrado
-
1
cucharadita de pulpa de tamarindo
nebo 3 ciruelas pasas sin hueso - 1 cucharadita de azúcar moreno
- 400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 374 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 6.3 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo korma (India)
50min
Pollo en salsa de yogur - India
35min
Cordero garam masala con arroz basmati
50min
Curry madrás - Subcontinente indio
15min
Pollo tikka masala
30 min
Arroz kashmiri - India
30 min
Curry madrás de cordero con papadams (India)
2h
Tandoori masala - Subcontinente indio
10min
Estofado de cordero con leche de coco (Rendang) - Malasia
55min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Curry de pollo ceilandés (Koththu roti) - Sri Lanka
1 Std. 20 Min
Naan indio
1h 40min