Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)

Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)

4.0 21 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 35min
6 raciones

Suroviny

Crêpes
  • de harina de trigo sarraceno casera (o certificada sin gluten)
    200 g
  • huevos
    2
  • de leche entera
    500 g
  • de sal
    1 pellizco
Relleno
  • de salmón ahumado en trozos
    150 g
  • de requesón en trozos
    300 g
Salsa de puerro
  • de aceite de oliva virgen extra
    30 g
  • de mantequilla (y un poco más para engrasar)
    10 g
  • de puerro en rodajas
    200 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de leche entera
    250 g
  • de pimienta molida
    1 pellizco

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 410 kcal / 1716 kJ
Protein 21.11 g
Tuk 21.9 g
Sacharidy 32.22 g
Vláknina 2.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...