Kompatibilní verze
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 200 g de harina de trigo sarraceno casera (o certificada sin gluten)
- 2 huevos
- 500 g de leche entera
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 150 g de salmón ahumado en trozos
- 300 g de requesón en trozos
Salsa de puerro
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 10 g de mantequilla (y un poco más para engrasar)
- 200 g de puerro en rodajas
- 1 pellizco de sal
- 250 g de leche entera
- 1 pellizco de pimienta molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 21.11 g
- Sacharidy
- 32.22 g
- Tuk
- 21.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa bechamel y derivadas (sin gluten)
10min
Crêpes sin gluten
45 Min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 min
Pizza de gorgonzola, jamón y patata (sin gluten)
2 Std. 50 Min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 Std.
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Piadinas sin gluten
45 Min
Crêpes de sarraceno con salmón
1 Std. 10 Min
Gofres sin gluten
50min
Gofres de sarraceno con verduras (sin gluten)
1 Std. 30 Min
Tortitas sin gluten
40 Min
Quiche de espinacas y requesón (sin gluten)
1 Std. 20 Min