Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Globos de gelatina
- 7 cucharadas agua
- 27 hojas de gelatina
- 2 - 3 cucharadas de aceite de girasol
Bizcocho
- 200 g de mantequilla
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 50 g de azúcar
- 4 huevos
- 200 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
Frosting
- 150 g de turrón de Jijona blando en trozos
- 150 g de mantequilla a temperatura ambiente en trozos
Montaje
- 2 - 3 cucharadas de coco rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 5.5 g
- Sacharidy
- 27.4 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 103.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postre red velvet para dos
35 min
Cactus cupcakes
1h 30min
Ojos ensangrentados
4h 30min
Roscón adikosh
8h
Muffins de Navidad
1h
Cupcake cake
1h 30min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1h 30min
Casita de Navidad
6h
Cupcakes tricolores
2 Std.
Cupcakes de chocolate y cacahuete
50 Min
Berlinesas rellenas de crema
4u. 20min
Tortitas americanas (HESTAN CUE)
50 Min