![Postre Peñasanta (Principado de Asturias) Postre Peñasanta (Principado de Asturias)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ebc7b2d8-30bd-4391-a801-c4f837ccf14d/Derivates/2e0001d6-00f2-4030-99a8-6db81b1cb40b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Natillas de avellanas
- 50 g de avellanas
- 500 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 30 g de maicena
Bizcocho plancha
- 4 huevos
- 100 - 120 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
nebo 1 cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal (volitelně)
Merengue
- 2 claras de huevo
- 200 g de azúcar
- 50 g de agua
Montaje
- 8 cucharadas de licor de avellanas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 182 kJ / 435 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 205 mg
Alternativní recepty
Merengue con agua
15 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Bizcocho de caramelo con frutas y salsa de caramelo
3h 50min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Cheesecake de naranja sin horno
2h
Merengue suizo
10 min
Manzanas asadas con sabayón de moscatel
50 Min
Tiramisú de limón
6h 25min
Merengue italiano
20 Min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2h 30min
Helado con sabor a Málaga
5h
Tarta a las tres leches
12h 45min