Postre Peñasanta (Principado de Asturias)

Postre Peñasanta (Principado de Asturias)

3.9 7 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 6hod. 30min
8 raciones

Suroviny

Natillas de avellanas
  • de avellanas
    50 g
  • de leche
    500 g
  • huevos
    3
  • de azúcar
    100 g
  • de maicena
    30 g
Bizcocho plancha
  • huevos
    4
  • de azúcar
    100 - 120 g
  • de azúcar vainillado
    1 cucharadita
    1 cucharadita de vainilla líquida
  • de harina de repostería
    120 g
  • de sal (volitelně)
    1 pellizco
Merengue
  • claras de huevo
    2
  • de azúcar
    200 g
  • de agua
    50 g
Montaje
  • de licor de avellanas
    8 cucharadas

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 435 kcal / 182 kJ
Protein 11.8 g
Tuk 12 g
Sacharidy 68.9 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sodík 205 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...