
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Natillas de avellanas
- 50 g de avellanas
- 500 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 30 g de maicena
Bizcocho plancha
- 4 huevos
- 100 - 120 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
nebo 1 cucharadita de vainilla líquida - 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal (volitelně)
Merengue
- 2 claras de huevo
- 200 g de azúcar
- 50 g de agua
Montaje
- 8 cucharadas de licor de avellanas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 435 kcal / 182 kJ
- Protein
- 11.8 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 68.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Sodík
- 205 mg
Alternativní recepty
Helado con sabor a Málaga
5hod.
Merengue italiano
20min
Merengue francés
2hod. 15min
Postre en capas de bizcochos al caramelo
2hod. 30min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2hod. 30min
Tarta de piña al revés
40min
Flan de París con merengue
10hod.
Cheesecake de naranja sin horno
2hod.
Cheesecake de natillas y merengue
1hod. 30min
Tarta a las tres leches
12hod. 45min
Pudin de pan
3hod.
Flan de nata y vainilla
5hod. 50min