Postre Peñasanta (Principado de Asturias)

Postre Peñasanta (Principado de Asturias)

4.0 7 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 6hod. 30min.
8 raciones

Suroviny

Natillas de avellanas
  • 50 g de avellanas
  • 500 g de leche
  • 3 huevos
  • 100 g de azúcar
  • 30 g de maicena
Bizcocho plancha
  • 4 huevos
  • 100 - 120 g de azúcar
  • 1 cucharadita de azúcar vainillado
    1 cucharadita de vainilla líquida
  • 120 g de harina de repostería
  • 1 pellizco de sal (volitelně)
Merengue
  • 2 claras de huevo
  • 200 g de azúcar
  • 50 g de agua
Montaje
  • 8 cucharadas de licor de avellanas

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 205 mg
Protein 11.8 g
Kalorie 182 kJ / 435 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 3.2 g
Sacharidy 68.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...