打拋雞肉末

打拋雞肉末

2.8 6 rating
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份

Suroviny

  • 去皮雞胸 切塊(約3公分)
    250 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 新鮮紅辣椒
    2 根
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 30 克
  • 蠔油
    1 茶匙
  • 魚露
    2 茶匙
  • 新鮮九層塔 只取葉子,稍微切碎
    1 把

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 30 g
Kalorie 1234 kJ / 295 kcal
Tuk 16.3 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...