打拋雞肉末
TM5 TM6

打拋雞肉末

2.8 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 250 克 雞胸肉, 去皮, 切塊(約3公分)
  • 20 克 蒜頭
  • 2 根 新鮮辣椒
  • 30 克 紅蔥頭
  • 30 克 油
  • 1 茶匙 蠔油
  • 2 茶匙 魚露
  • 1 把 新鮮九層塔, 只取葉子,稍微切碎

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1234 kJ / 295 kcal
Protein
30 g
Sacharidy
5.7 g
Tuk
16.3 g
Vláknina
1.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty