Zařízení & příslušenství
打拋雞肉末
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
去皮雞胸 切塊(約3公分)250 克
-
蒜頭20 克
-
新鮮紅辣椒2 根
-
紅蔥頭30 克
-
油30 克
-
蠔油1 茶匙
-
魚露2 茶匙
-
新鮮九層塔 只取葉子,稍微切碎1 把
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
30 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tuk
16.3 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A-TY 泰國媽媽味
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan