Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 蒲瓜 ,去皮,切塊(約2公分)
- 20 克 薑 ,切塊(約2公分)
- 15 克 蒜頭
- 1 大匙 米酒
- 2 大匙 水
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- 250 克 豬絞肉
- 20 克 純芝麻油
- 30 張 水餃皮
- 30 個 生白蝦仁
- Nutriční hodnoty
- na 1 個
- Kalorie
- 237.3 kJ / 56.8 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.3 g