Zařízení & příslušenství
蒲瓜蝦仁水餃
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
30 個
Suroviny
-
蒲瓜 去皮,切塊(約2公分)300 克
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
蒜頭15 克
-
米酒1 大匙
-
水2 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
豬絞肉250 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
-
生白蝦仁30 個
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 個
Protein
3 g
Kalorie
237.3 kJ /
56.8 kcal
Tuk
2.2 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
6.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
餃子館在我家
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan