蒲瓜蝦仁水餃

蒲瓜蝦仁水餃

3.5 4 rating
Příprava 25min.
Celkový 1hod.
30 個

Suroviny

  • 蒲瓜 去皮,切塊(約2公分)
    300 克
  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 2 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬絞肉
    250 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 水餃皮
    30 張
  • 生白蝦仁
    30 個

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 個

Protein 3 g
Kalorie 237.3 kJ / 56.8 kcal
Tuk 2.2 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 6.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...