Zařízení & příslušenství
牛肉炒蘋果丁
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
牛肉 切丁(約2公分)200 克
-
蠔油10 克
-
太白粉½ 茶匙
-
米酒10 克
-
蒜頭10 克
-
油20 克
-
蘋果 去皮去籽,切小塊(約1公分)150 克
-
小黃瓜 洗淨,切小塊(約1公分)50 克
-
紅甜椒 洗淨,切小塊(約1公分)30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 人份
Sodík
708.5 mg
Protein
41.1 g
Kalorie
2347.6 kJ /
561.6 kcal
Tuk
28.9 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
117.6 g
Sacharidy
39.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
2020 超市系列-牛肉
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan