Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 牛肉 ,切丁(約2公分)
- 10 克 蠔油
- ½ 茶匙 太白粉
- 10 克 米酒
- 10 克 蒜頭
- 20 克 油
- 150 克 蘋果 ,去皮去籽,切小塊(約1公分)
- 50 克 小黃瓜 ,洗淨,切小塊(約1公分)
- 30 克 紅甜椒 ,洗淨,切小塊(約1公分)
- Nutriční hodnoty
- na 4 人份
- Kalorie
- 2347.6 kJ / 561.6 kcal
- Protein
- 41.1 g
- Sacharidy
- 39.4 g
- Tuk
- 28.9 g
- Nasycený tuk
- 117.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 708.5 mg