Zařízení & příslušenství
肉燥鹹蛋糕
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
8 人份
Suroviny
美乃滋肉燥內餡
-
油10 克
-
油蔥酥1 大匙
-
乾香菇 (約5克),泡軟,切小丁2 朵
-
豬絞肉150 克
-
肉鬆30 克
-
美乃滋50 克
-
醬油1 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒1 茶匙
蛋糕體
-
蛋3 顆
-
糖45 克
-
牛奶15 克
-
油15 克
-
低筋麵粉40 克
-
水350 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 8 人份
Sodík
1583.6 mg
Protein
83.5 g
Kalorie
6616.5 kJ /
1583 kcal
Tuk
101.1 g
Vláknina
5.7 g
Nasycený tuk
1494.8 g
Sacharidy
85.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
懷舊點心
9 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan