Zařízení & příslušenství
芋頭燒雞
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
油20 克
-
蔥 切段15 克
-
新鮮香菇 切片3 朵
-
芋頭 去皮、切塊(約3公分)350 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)500 克
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
水100 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26.174 g
Kalorie
1472 kJ /
351 kcal
Tuk
14.98 g
Vláknina
2.244 g
Sacharidy
26.273 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan