芋頭燒雞
TM31 TM5 TM6

芋頭燒雞

4.5 (17 hodnocení)

Suroviny

  • 20 克 油
  • 15 克 蔥, 切段
  • 3 朵 新鮮香菇, 切片
  • 350 克 芋頭, 去皮、切塊(約3公分)
  • 500 克 帶皮雞腿肉, 切塊(約3公分)
  • 2 大匙 醬油
  • 1 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 100 克 水

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
1472 kJ / 351 kcal
Protein
26.174 g
Sacharidy
26.273 g
Tuk
14.98 g
Vláknina
2.244 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty