芋頭燒雞

芋頭燒雞

4.6 18 rating
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 人份

Suroviny

  • 20 克
  • 切段
    15 克
  • 新鮮香菇 切片
    3 朵
  • 芋頭 去皮、切塊(約3公分)
    350 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    500 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 100 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 26.174 g
Kalorie 1472 kJ / 351 kcal
Tuk 14.98 g
Vláknina 2.244 g
Sacharidy 26.273 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...