Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g pieczarek, przekrojonych na pół
- 500 - 600 g wody
- 200 g mleka
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l) - 50 g mąki pszennej
- ½ łyżeczki soli
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 4 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 40 g serka kremowego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 735.1 kJ / 175.7 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 16.1 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 365 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zupa serowo-kalafiorowa
30min
Zupa krem z cukinii
25 Min
Zupa krem z ziemniaków
40min
Zupa krem z groszku
40min
Zupa krem ze szpinaku
40min
Kremowa zupa z serem pleśniowym
30min
Zupa krem z porów
30min
Zupa z rukoli
35min
Zupa krem czosnkowo-serowa
40min
Zupa z papryki i parmezanu
20 Min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Zupa cebulowa
1 Std.