![Gotowanie jajek Gotowanie jajek](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/910CA31E-3BF5-49F8-9074-6FF00E61352C/Derivates/0D0180A6-4445-4057-8903-E86737A5136B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g wody, o temperaturze pokojowej
- 4 jajka (rozmiar M), schłodzone
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 257.3 kJ / 61.5 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 65.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55 min
Purée ziemniaczane
50min
Gotowanie 200 g ryżu jaśminowego
35min
Gotowanie 500 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35min
Gotowanie kaszy gryczanej
25min
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie makaronu
20min
Jajka sadzone na parze
15 min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20min
Gotowanie ryżu
25min
Gotowanie 250 g ryżu parboiled
35min