
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g wody o temperaturze pokojowej
- 4 jajka (rozmiar M), schłodzone
- Nutriční hodnoty
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 61.5 kcal / 257.3 kJ
- Protein
- 5.4 g
- Tuk
- 4.1 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 65.1 mg
Alternativní recepty
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (650-1200 g)
40min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20min
Gotowanie kaszy gryczanej
25min
Gotowanie dużej porcji ziemniaków (z osłoną noża miksującego)
40min
Gotowanie ziemniaków w koszyczku
35min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie makaronu
20min
Gotowanie ryżu
25min
Jajka sadzone na parze
15min
Purée ziemniaczane
50min