Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (volitelně)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Keine Bewertungen
Erik Clafoutis
Keine Bewertungen
Sebzeli Galette
1 Std. 30 Min
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1h 25min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 min
Bircher Müsli
12u. 10min
Turplu krem peynir
10 min
Glazür
10 min
Kavanozda Cheesecake
4 Std.
Hollandez sos
20 min