Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (volitelně)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8h
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40min
Balkabaklı Risotto
25min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Žádné hodnocení
Vegan Peynir Sosu
50min
Vegan Toz Parmesan
10min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
Peynirli Karides Tava
35min
Barbekü Sos
1 Std. 40 Min