Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (volitelně)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Nutriční hodnoty
- na 8 porsiyon
- Kalorie
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 255.1 g
- Tuk
- 255.7 g
- Nasycený tuk
- 98.3 g
- Vláknina
- 33.9 g
- Sodík
- 120.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Glütensiz Kakaolu Pandispanya
40 min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Žádné hodnocení
Erik Clafoutis
Žádné hodnocení
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Žádné hodnocení
Vegan Rokoko Pasta
3h 30min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15min
Zencefilli Köpüklü Şarap
40 min
Pişmeyen Kahveli Pasta
7h 30min
White Russian
5 min
Cheesecake (Pişmeyen)
5h 30 min