Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g badem
- 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
- 60 g Hindistan cevizi yağı
- 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
- 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
- 25 g taze sıkılmış limon suyu
- 70 g agave şurubu
- 1 yk vanilya özü, doğal (volitelně)
- 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
- Nutriční hodnoty
- na 8 porsiyon
- Kalorie
- 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
- Protein
- 75 g
- Sacharidy
- 255.1 g
- Tuk
- 255.7 g
- Nasycený tuk
- 98.3 g
- Vláknina
- 33.9 g
- Sodík
- 120.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Haşlanmış Pirinç
25 Min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 Min
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3 godz. 20 min
Bol Çekirdekli Kakao Barları
25 Min
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
Žádné hodnocení
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Barbekü Sos
1 Std. 40 Min
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Žádné hodnocení
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Žádné hodnocení
Karamelize Beyaz Çikolata
18 Std.
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1h 45min
Sebzeli Chili Biberli Kinoa Salatası
50 Min