Vegan Vişneli Cheesecake

Vegan Vişneli Cheesecake

4.7 23 rating
Příprava 15min.
Celkový 8hod.
8 porsiyon

Suroviny

  • badem
    150 g
  • hurma, çekirdeksiz yumuşak
    125 g
  • Hindistan cevizi yağı
    60 g
  • çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
    200 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü
    130 g
  • taze sıkılmış limon suyu
    25 g
  • agave şurubu
    70 g
  • vanilya özü, doğal (volitelně)
    1 yk
  • vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
    80 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 8 porsiyon

Sodík 120.4 mg
Protein 75 g
Kalorie 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Tuk 255.7 g
Vláknina 33.9 g
Nasycený tuk 98.3 g
Sacharidy 255.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...