Vegan Vişneli Cheesecake

Vegan Vişneli Cheesecake

4.7 20 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 8hod.
8 porsiyon

Suroviny

  • badem
    150 g
  • hurma, çekirdeksiz yumuşak
    125 g
  • Hindistan cevizi yağı
    60 g
  • çiğ kaju fıstığı 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
    200 g
  • konserve Hindistan cevizi sütü
    130 g
  • taze sıkılmış limon suyu
    25 g
  • agave şurubu
    70 g
  • vanilya özü, doğal (volitelně)
    1 yk
  • vişne taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış
    80 g

Nutriční hodnoty na 8 porsiyon

Kalorie 3428.2 kcal / 14343.6 kJ
Protein 75 g
Tuk 255.7 g
Sacharidy 255.1 g
Vláknina 33.9 g
Nasycený tuk 98.3 g
Sodík 120.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...