Vegan Vişneli Cheesecake
TM6 TM5

Vegan Vişneli Cheesecake

4.9 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 150 g badem
  • 125 g hurma, çekirdeksiz, yumuşak
  • 60 g Hindistan cevizi yağı
  • 200 g çiğ kaju fıstığı, 2 saat sıcak suda bekletilip süzdürülmüş
  • 130 g konserve Hindistan cevizi sütü
  • 25 g taze sıkılmış limon suyu
  • 70 g agave şurubu
  • 1 yk vanilya özü, doğal (volitelně)
  • 80 g vişne, taze veya dondurulmuş, çekirdekleri çıkarılmış

Nutriční hodnoty
na 8 porsiyon
Kalorie
14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Protein
75 g
Sacharidy
255.1 g
Tuk
255.7 g
Nasycený tuk
98.3 g
Vláknina
33.9 g
Sodík
120.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty