Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- masło, ilość do natłuszczenia formy
- 4 jajka
- 120 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo ½ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego - 120 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia (volitelně)
- 1 szczypta soli (opcjonalnie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 608.5 kJ / 145.4 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Tuk
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 49.4 mg
Alternativní recepty
Wilgotny biszkopt z olejem
4 Std.
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20min
Biszkopt kakaowy z olejem
4 Std.
Biszkopt kakaowy
4 Std.
Karpatka
5 Std.
Biszkopt czekoladowy
4 Std.
Krem cappuccino na białej czekoladzie
40 λεπτ.
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2 Std. 55 Min
Masa maślana
5 Min
Ciasto kruche słodkie
2 Std.
Tort walentynkowy
7 Std. 20 Min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7 godz. 55 min