
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- masło ilość do natłuszczenia formy
- 4 jajka
- 120 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
nebo ½ łyżeczki ekstraktu z wanilii, naturalnego - 120 g mąki pszennej
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia (volitelně)
- 1 szczypta soli (opcjonalnie)
- Nutriční hodnoty
- na 1 kawałek
- Kalorie
- 145.4 kcal / 608.5 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 2.2 g
- Sacharidy
- 27.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 49.4 mg
Alternativní recepty
Polewa czekoladowa do tortu (drip)
10min
Wuzetka (W-Z)
9hod. 20min
Tort biszkoptowy z masą z mascarpone
2hod. 55min
Ptysie
2hod. 15min
Masa maślana
5min
Tort Marysieńka
9hod. 30min
Tort czekoladowy z polewą lustrzaną (mirror glaze)
7hod. 55min
Wilgotny biszkopt z olejem
4hod.
Biszkopt kakaowy z olejem
4hod.
Biszkopt kakaowy
4hod.
Biszkopt czekoladowy
4hod.
Krem maślany na bazie bezy szwajcarskiej
20min