Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 1 mazzetto di foglia di basilico fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
- 250 g di formaggio fresco tipo Quark o ricotta, magro
- 150 g di quark alla panna
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- ¾ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 603 kJ / 144 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Marmellata di albicocche per la dispensa
Žádné hodnocení
Sorbetto alle fragole con spuma al basilico
5 Std.
Salsa cocktail
5min
Pasticcio di carne inglese
1 Std. 40 Min
Vellutata di zucca, riso con pesce e verdure, crumble di mele e pere (Svizzera)
1h 30 min
Brunsli di Basilea
8 godz. 40 min
Maccheroni dell'alpigiano
30min
Pollo in salsa di pesche
Žádné hodnocení
Quiche ai 4 formaggi
45 min
Crostata al rabarbaro
55min
Biscotti milanesini
3 Std.