Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
酸辣海鮮
- 15 克 油
-
100
克 洋蔥 ,切絲
nebo 100 克 紫洋蔥 ,切絲 - 10 克 紅蔥頭 ,切片
- 150 克 草蝦仁 ,去腸泥,開背
- 150 克 花枝 ,切圈
- 25 克 冬蔭公湯醬
- 70 克 蘑菇 ,切塊(一開四)
- 1 大匙 魚露
- ½ 茶匙 糖
煮白米飯
- 1200 克 水
- 200 克 白米 ,洗淨,瀝乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2604.1 kJ / 623 kcal
- Protein
- 37.5 g
- Sacharidy
- 90.9 g
- Tuk
- 11.8 g
- Nasycený tuk
- 361.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 1785.8 mg