Zařízení & příslušenství
酸辣海鮮蓋飯
Příprava 5min.
Celkový 35min.
2 人份
Suroviny
酸辣海鮮
-
油15 克
-
100 克 紫洋蔥, ,切絲洋蔥 切絲100 克
-
紅蔥頭 切片10 克
-
草蝦仁 去腸泥,開背150 克
-
花枝 切圈150 克
-
冬蔭公湯醬25 克
-
蘑菇 切塊(一開四)70 克
-
魚露1 大匙
-
糖½ 茶匙
煮白米飯
-
水1200 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1785.8 mg
Protein
37.5 g
Kalorie
2604.1 kJ /
623 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
361.2 g
Sacharidy
90.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班輕鬆煮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan