Zařízení & příslušenství
紅莧菜炒小魚乾
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭2 粒
-
油20 克
-
小魚乾 用水沖洗,瀝乾10 克
-
水30 克
-
紅莧菜 切段300 克
-
鹽1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.989 g
Kalorie
291 kJ /
69 kcal
Tuk
5.33 g
Vláknina
1.957 g
Sacharidy
2.276 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan