Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 豬里肌肉 ,切絲
- 130 克 醬油
- 3 茶匙 糖
- 1 粒 蒜頭 ,切碎
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 250 克 冬粉
- 冷開水 (浸泡冬粉用)
- 30 克 白芝麻
- 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- 60 克 洋蔥 ,切絲
- 300 克 綜合甜椒 ,切絲
- 80 克 新鮮蘑菇 ,切片
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 20 克 油
- 2 茶匙 鹽
- 30 克 白芝麻油
- 50 克 蔥, 切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1461 kJ / 349 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 14 g