Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 克 水
- 25 克 薑 ,切片
- 40 克 紹興酒
- 500 克 五花肉 ,切片(厚約1公分,寬約5公分)
- 15 克 油
- 1 隻 新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)
- 15 克 蔥 ,切段(約3公分)
- 80 - 100 克 梅干菜乾 (約1顆),洗淨後瀝乾,略微切碎
- 60 克 醬油
- ½ 茶匙 二砂糖
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2323.7 kJ / 555.9 kcal
- Protein
- 20.9 g
- Sacharidy
- 11.7 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 82.1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 3140.2 mg