Zařízení & příslušenství
金沙杏鮑菇
Příprava 5min.
Celkový 55min.
4 人份
Suroviny
-
低筋麵粉50 克
-
蛋1 顆
-
水500 克
-
杏鮑菇 洗淨,切滾刀塊(4公分)200 克
-
鹹蛋黃4 顆
-
蒜頭20 克
-
油 多備一點噴油用30 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
新鮮紅辣椒 切末1 根
-
鹽¼ 茶匙
-
胡椒粉少許
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
98.6 mg
Protein
9.1 g
Kalorie
1098.1 kJ /
262.7 kcal
Tuk
18.4 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
426.5 g
Sacharidy
15.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
媽媽來點菜
6 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan