金沙杏鮑菇

金沙杏鮑菇

4.8 15 rating
Příprava 5min.
Celkový 55min.
4 人份

Suroviny

  • 低筋麵粉
    50 克
  • 1 顆
  • 500 克
  • 杏鮑菇 洗淨,切滾刀塊(4公分)
    200 克
  • 鹹蛋黃
    4 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 多備一點噴油用
    30 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切末
    1 根
  • ¼ 茶匙
  • 胡椒粉
    少許

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 98.6 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1098.1 kJ / 262.7 kcal
Tuk 18.4 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 426.5 g
Sacharidy 15.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...