Zařízení & příslušenství
鮭魚蓋飯
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蛋2 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
鮮奶油20 克
-
新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊(約3公分)300 克
-
水1200 克
-
白米 洗淨,瀝乾200 克
-
醬油膏5 克
-
蔥 切蔥花,(裝飾用)5 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
481.6 mg
Protein
52.3 g
Kalorie
297150.5 kJ /
620.9 kcal
Tuk
18.7 g
Vláknina
0.6 g
Nasycený tuk
310.6 g
Sacharidy
79.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班輕鬆煮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan