鮭魚蓋飯

鮭魚蓋飯

4.5 22 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 人份

Suroviny

  • 2 顆
  • ¼ 茶匙
  • 鮮奶油
    20 克
  • 新鮮去骨鮭魚排 去皮,切塊(約3公分)
    300 克
  • 1200 克
  • 白米 洗淨,瀝乾
    200 克
  • 醬油膏
    5 克
  • 切蔥花,(裝飾用)
    5 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 481.6 mg
Protein 52.3 g
Kalorie 297150.5 kJ / 620.9 kcal
Tuk 18.7 g
Vláknina 0.6 g
Nasycený tuk 310.6 g
Sacharidy 79.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...