Zařízení & příslušenství
醬燒豬肉蓋飯
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
醬燒豬肉
-
豬五花火鍋肉片 切小片(約5公分)300 克
-
醬油25 克
-
米酒20 克
-
味醂25 克
-
薑20 克
-
洋蔥 切絲120 克
-
油15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
-
白芝麻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
586 mg
Protein
32.3 g
Kalorie
4425.6 kJ /
1058.8 kcal
Tuk
59.2 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
103.3 g
Sacharidy
94.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班輕鬆煮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan