Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 油
- 1 顆 蒜頭
- 250 克 豬肉塊, 去腱 ,切條(約1公分X 4公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 187 mg