Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 30 克 紅蘿蔔 ,切丁(約1公分)
- 5 克 油
- 150 克 金針菇 ,切段(約3公分)
- 30 克 日式醬油
- 10 克 米酒
- 150 克 高湯
- 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
- 300 克 新鮮鮭魚片、去皮 ,切塊(約2公分)
- 500 克 水
- 20 克 青蔥 ,切蔥花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2818.7 kJ / 674.3 kcal
- Protein
- 46.9 g
- Sacharidy
- 90.2 g
- Tuk
- 12.7 g
- Nasycený tuk
- 107.5 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 850.7 mg