鮭魚金針菇炊飯

鮭魚金針菇炊飯

4.4 38 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    50 克
  • 紅蘿蔔 切丁(約1公分)
    30 克
  • 5 克
  • 金針菇 切段(約3公分)
    150 克
  • 日式醬油
    30 克
  • 米酒
    10 克
  • 高湯
    150 克
  • 白米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 新鮮鮭魚片、去皮 切塊(約2公分)
    300 克
  • 500 克
  • 青蔥 切蔥花
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 850.7 mg
Protein 46.9 g
Kalorie 2818.7 kJ / 674.3 kcal
Tuk 12.7 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 107.5 g
Sacharidy 90.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...