Zařízení & příslušenství
Hollandaise Sauce
Příprava 5min.
Celkový 15min.
17 oz
Suroviny
-
water½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 ½ oz
-
unsalted butter in pieces12 ½ oz
-
egg yolks from large eggs8
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 oz
Sodík
137.6 mg
Protein
1.5 g
Kalorie
735.6 kJ /
175.8 kcal
Tuk
19.1 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thickening with TM6
17 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Béarnaise sauce
15min.
Hollandaise Sauce
15min.
Whipped Cream
10min.
Crushed Ice
5min.
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min.
Brioche Creamed Corn
1hod. 10min.
Béarnaise Sauce
20min.
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min.
Hollandaise Sauce
15min.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min.
Hollandaise sauce
15min.
Easy Cheese Souffles
1hod.