
Zařízení & příslušenství
Risotto with Parmesan Cheese
Příprava 15min
Celkový 30min
4 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)1 ½ oz
-
shallot (approx. 1 oz)1
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)10 oz
-
dry white wine2 oz
-
water25 oz
-
stock cube beef or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
427.5 kcal /
1788.8 kJ
Protein
9 g
Tuk
15.4 g
Sacharidy
59.5 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
7.9 g
Sodík
597.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The basic cookbook
177 recept
Kanada
Kanada

The Basic Cookbook
176 recept
USA
USA