Risotto with Parmesan Cheese

Risotto with Parmesan Cheese

4.6 66 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 30min
4 portions

Suroviny

  • Parmesan cheese cubed (1 in.)
    1 ½ oz
  • shallot (approx. 1 oz)
    1
  • unsalted butter divided
    1 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see Tip)
    10 oz
  • dry white wine
    2 oz
  • water
    25 oz
  • stock cube beef or vegetable
    1
    1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 427.5 kcal / 1788.8 kJ
Protein 9 g
Tuk 15.4 g
Sacharidy 59.5 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 7.9 g
Sodík 597.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...