Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1179.9 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 397.4 mg
Alternativní recepty
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Summer Berry Pudding
24h
Béarnaise Sauce
15min
Caesar Salad
30 Min
Salmon Tartare
10 Min
Gazpacho
1h 15min