
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz shallots halved
- 1 sprig fresh tarragon leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 7 oz unsalted butter cut into pieces
- 4 egg yolks from large eggs
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 282 kcal / 1179.9 kJ
- Protein
- 2.1 g
- Tuk
- 29.2 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Sodík
- 397.4 mg
Alternativní recepty
Hollandaise Sauce
15min
Quiche Lorraine
50min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6hod. 15min
Béarnaise sauce
10min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min