Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.2 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 15min.
6 portions

Suroviny

  • shallots halved
    2 oz
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    2 oz
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • unsalted butter cut into pieces
    7 oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 397.4 mg
Protein 2.1 g
Kalorie 1179.9 kJ / 282 kcal
Tuk 29.2 g
Vláknina 0.3 g
Nasycený tuk 17.9 g
Sacharidy 2.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...