Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1179.9 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 397.4 mg
Alternativní recepty
Chocolate Mousse
3h 20min
Hollandaise Sauce
15 Min
Béchamel Sauce
15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Béarnaise sauce
20 min
Béarnaise Sauce
20 min
Béarnaise sauce
15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Béarnaise Sauce
20 min
Mango Chutney
1h 20min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 Std. 30 Min