Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oz shallots, halved
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 2 oz dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 7 oz unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1179.9 kJ / 282 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 17.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 397.4 mg
Alternativní recepty
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
20min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 Std.
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1h 30min
Chocolate Mousse
3h 20min
Sabayon (Zabaglione)
15min