Béarnaise sauce
TM6 TM5

Béarnaise sauce

4.1 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 2 oz shallots, halved
  • 1 sprig fresh tarragon, leaves only
  • 2 oz dry white wine
  • 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
  • 7 oz unsalted butter, cut into pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1179.9 kJ / 282 kcal
Protein
2.1 g
Sacharidy
2.4 g
Tuk
29.2 g
Nasycený tuk
17.9 g
Vláknina
0.3 g
Sodík
397.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty