Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
TM6

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

5.0 (4 hodnocení)

Suroviny

  • 3 ½ oz roasted red peppers, preserved, drained
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • ½ oz freshly squeezed orange juice
  • 1 tbsp water
  • 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (volitelně)
  • 4 ½ oz unsalted butter, in pieces
  • 1 tsp ground smoked paprika
    nebo 1 tsp paprika
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 oz
Kalorie
572.1 kJ / 136.7 kcal
Protein
1.4 g
Sacharidy
1.3 g
Tuk
14.3 g
Nasycený tuk
7.8 g
Vláknina
0.2 g
Sodík
275.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty