Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce

4.4 7 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 15min.
9 oz

Suroviny

  • roasted red peppers, preserved drained
    3 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • freshly squeezed orange juice
    ½ oz
  • water
    1 tbsp
  • pepper sauce, red, e.g. Tabasco (volitelně)
    2 dashes
  • unsalted butter in pieces
    4 ½ oz
  • ground smoked paprika
    1 tsp
    1 tsp paprika
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt to taste
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 oz

Sodík 275.6 mg
Protein 1.4 g
Kalorie 572.1 kJ / 136.7 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 1.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...