
Zařízení & příslušenství
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Příprava 5min
Celkový 15min
9 oz
Suroviny
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (volitelně)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
ground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Nutriční hodnoty na 1 oz
Kalorie
136.7 kcal /
572.1 kJ
Protein
1.4 g
Tuk
14.3 g
Sacharidy
1.3 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sodík
275.6 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Thickening with TM6
17 recepty/-ů
USA
USA