Zařízení & příslušenství
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Příprava 5min.
Celkový 15min.
9 oz
Suroviny
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (volitelně)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 oz
Sodík
275.6 mg
Protein
1.4 g
Kalorie
572.1 kJ /
136.7 kcal
Tuk
14.3 g
Vláknina
0.2 g
Nasycený tuk
7.8 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thickening with TM6
17 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Caramels
3hod. 40min.
Hollandaise Sauce
15min.
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min.
Skinny Lemon Ginger Sour
15min.
Béarnaise Sauce
20min.
Hollandaise Sauce
15min.
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min.
Grilled Pineapple Salsa
20min.
Béarnaise sauce
15min.
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min.
Aji Verde Sauce
10min.
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min.