
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ½ oz roasted red peppers, preserved drained
- ½ oz extra virgin olive oil
- ½ oz freshly squeezed orange juice
- 1 tbsp water
- 2 dashes pepper sauce, red, e.g. Tabasco (volitelně)
- 4 ½ oz unsalted butter in pieces
-
1
tsp ground smoked paprika
nebo 1 tsp paprika - 4 egg yolks from large eggs
- 1 tsp salt to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 oz
- Kalorie
- 136.7 kcal / 572.1 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 14.3 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Sodík
- 275.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hollandaise Sauce
15min
Grated Cheddar Cheese
5min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Béarnaise Sauce
20min
Béchamel Sauce
15min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Hollandaise Sauce
15min
Apple Wild Rice
50min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10min