Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves only (reserve stems)
-
2 - 3
sprigs chervil, fresh, leaves only (reserve stems)
nebo 2 - 3 sprigs parsley, leaves only (reserve stems) - 1 tomato, halved (approx. 2 oz)
- 3 oz shallots, halved
- 3 oz white wine vinegar
- 6 ½ oz unsalted butter, in pieces
- 4 egg yolks, from large eggs
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 oz
- Kalorie
- 481.6 kJ / 115.1 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 1.8 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 130.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beurre blanc
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Classic Zabaglione
15 min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min
Baked Brie Pie
50min
Beurre Blanc
20 min
Béarnaise sauce
15 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min