Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 152 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Ratatouille
40min
Eggplant Sauté
30 min
Broccoli Sauté
20min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15min
Sautéing 14 oz Carrots
20min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min