![Sautéing 10 oz Fennel Sautéing 10 oz Fennel](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/fa4b7865-3ef7-4898-988d-be2fc0193fd8/Derivates/d57b1038-8c0f-4baf-9657-591f9dafb481.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ oz water
- 10 oz fennel, sliced (½ in.), fronds reserved to garnish
- ½ oz extra virgin olive oil
- salt, to taste
- fresh ground pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 448 kJ / 107 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 152 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15 Min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min