Zařízení & příslušenství
Sautéing 10 oz Fennel
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 portions
Suroviny
-
water1 ½ oz
-
fennel sliced (½ in.), fronds reserved to garnish10 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
salt to taste
-
fresh ground pepper to taste
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
152 mg
Protein
2 g
Kalorie
448 kJ /
107 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Basic Vegetables
16 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Broccoli or Cauliflower Rice
5min.
Basic Millet
45min.
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min.
Sautéing 14 oz Carrots
20min.
Caramelizing 7 oz Onions
40min.
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35min.
Lentil and spinach soup
50min.
Mushroom and Wild Rice Soup
30min.
Eggplant Sauté
30min.
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min.
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30min.
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min.