Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
TM6 TM5

Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

4.4 (36 hodnocení)

Suroviny

  • 4 oz yellow onions, in pieces
  • 2 tbsp curry powder
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • ½ oz ginger, minced
  • 20 oz kabocha squash, peeled, cut into pieces (1 in.)
  • ½ tsp salt, to taste
  • 24 oz vegetable stock
  • pumpkin seeds, toasted, to serve
  • pomegranate arils/seeds, to serve
  • crème fraîche, to serve

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
481 kJ / 115 kcal
Protein
2 g
Sacharidy
14 g
Tuk
7 g
Nasycený tuk
2 g
Vláknina
3 g
Sodík
470 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty