Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

Curry, Ginger Kabocha Squash Soup

4.3 42 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 portions

Suroviny

  • yellow onions in pieces
    4 oz
  • curry powder
    2 tbsp
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • ginger, minced
    ½ oz
  • kabocha squash peeled, cut into pieces (1 in.)
    20 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • vegetable stock
    24 oz
  • pumpkin seeds toasted, to serve
  • pomegranate arils/seeds to serve
  • crème fraîche to serve

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 470 mg
Protein 2 g
Kalorie 481 kJ / 115 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 14 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...