Zařízení & příslušenství
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
350 g
Suroviny
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 g
Sodík
2385.8 mg
Protein
16.1 g
Kalorie
6636 kJ /
1580 kcal
Tuk
166.8 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
102.4 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thickening with TM6
19 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Hollandaise sauce
15min.
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1hod. 20min.
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min.
Lamb tikka with spicy eggplant
35min.
Béarnaise sauce
20min.
Cod with aïoli
40min.
Pineapple passionfruit tart
4hod. 30min.
Beef Wellington
2hod. 15min.
Marinated capsicum
55min.
Plum sauce
55min.
Hollandaise
15min.
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24hod. 30min.