Choron sauce (Tomato béarnaise)

Choron sauce (Tomato béarnaise)

3.0 4 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 20min.
350 g

Suroviny

  • fresh tarragon leaves and stalks separated
    2 - 3 sprigs
  • fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)
    2 - 3 sprigs
  • tomato
    50 g
  • eschalots
    80 g
  • white wine vinegar
    80 g
  • unsalted butter cut into pieces
    180 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    2 pinches
  • tomato paste
    1 - 2 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 350 g

Sodík 2385.8 mg
Protein 16.1 g
Kalorie 6636 kJ / 1580 kcal
Tuk 166.8 g
Vláknina 5.2 g
Nasycený tuk 102.4 g
Sacharidy 5.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...