
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon leaves and stalks separated
- 2 - 3 sprigs fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)
- 50 g tomato
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 1580 kcal / 6636 kJ
- Protein
- 16.1 g
- Tuk
- 166.8 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Nasycený tuk
- 102.4 g
- Sodík
- 2385.8 mg
Alternativní recepty
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Žádné hodnocení
Brown Sugar Spice Rub
5min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Grilled scallops with chilli jam
25min
Peking-style duck pancakes
8hod. 50min
Meatloaf with onion gravy
1hod. 30min
Chilli crab pasta
35min
Lime meringue tartlets
2hod. 40min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min
French dressing
5min
Diane sauce
20min