Zařízení & příslušenství
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Příprava 5min.
Celkový 20min.
350 g
Suroviny
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 350 g
Sodík
2385.8 mg
Protein
16.1 g
Kalorie
6636 kJ /
1580 kcal
Tuk
166.8 g
Vláknina
5.2 g
Nasycený tuk
102.4 g
Sacharidy
5.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thickening with TM6
19 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Brandy butter
10min.
Chocolate mousse
3hod. 20min.
Soubise sauce
30min.
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min.
Pistachio cheesecakes with mango
2hod. 30min.
Lychee sorbet cocktail
24hod. 5min.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25hod. 20min.
Lime meringue tartlets
2hod. 40min.
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4hod. 55min.
Lime glaze
40min.
Milk bread (Challah)
2hod. 20min.
Tomato passata
1hod. 40min.