Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 sprigs fresh tarragon, leaves and stalks separated
- 2 - 3 sprigs fresh chervil, leaves and stalks separated (see Tips)
- 50 g tomato
- 80 g eschalots
- 80 g white wine vinegar
- 180 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tsp tomato paste
- Nutriční hodnoty
- na 350 g
- Kalorie
- 6636 kJ / 1580 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 166.8 g
- Nasycený tuk
- 102.4 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 2385.8 mg
Alternativní recepty
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Quiche Lorraine
45min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 Std. 50 Min
Beurre Blanc
20min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Stuffed tomatoes
50 Min
Veal involtini
35min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Diane sauce
20min