Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

4.4 36 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions

Suroviny

  • fresh lemongrass white part only, cut into pieces
    3 stalks
  • fresh turmeric peeled and cut into pieces
    40 g
  • fresh galangal peeled and cut into pieces
    50 g
  • makrut lime leaves
    10
  • vegetable oil
    50 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    10 g
  • ground turmeric
    ¾ tsp
  • coconut cream
    500 g
  • palm sugar
    20 g
  • coconut water
    300 g
  • fish sauce standard or vegan
    1 tsp
  • xanthan gum (see Tips)
    1 - 2 pinches
  • freshly squeezed lime juice
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 337.7 mg
Protein 5.7 g
Kalorie 1986.8 kJ / 474.9 kcal
Tuk 38.5 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 25.7 g
Sacharidy 29.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...