Zařízení & příslušenství
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
Příprava 10min.
Celkový 55min.
4 portions
Suroviny
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces3 stalks
-
fresh turmeric peeled and cut into pieces40 g
-
fresh galangal peeled and cut into pieces50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
coconut water300 g
-
fish sauce standard or vegan1 tsp
-
xanthan gum (see Tips)1 - 2 pinches
-
freshly squeezed lime juice20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
337.7 mg
Protein
5.7 g
Kalorie
1986.8 kJ /
474.9 kcal
Tuk
38.5 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
25.7 g
Sacharidy
29.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Souvlaki lamb couscous salad
25 Min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 Std. 45 Min
Chilli with corn bread
50 Min
Slow-cooked lamb Madras
2 Std. 15 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
Yellow Curry noodle soup
20 Min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 Min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 Std. 5 Min
Quick chicken tikka masala
35 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Chilli and cheese nachos
35 Min