Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)

4.5 30 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 55min
4 portions

Suroviny

  • fresh lemongrass white part only, cut into pieces
    3 stalks
  • fresh turmeric peeled and cut into pieces
    40 g
  • fresh galangal peeled and cut into pieces
    50 g
  • makrut lime leaves
    10
  • vegetable oil
    50 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    10 g
  • ground turmeric
    ¾ tsp
  • coconut cream
    500 g
  • palm sugar
    20 g
  • coconut water
    300 g
  • fish sauce standard or vegan
    1 tsp
  • xanthan gum (see Tips)
    1 - 2 pinches
  • freshly squeezed lime juice
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 474.9 kcal / 1986.8 kJ
Protein 5.7 g
Tuk 38.5 g
Sacharidy 29.4 g
Vláknina 4.1 g
Nasycený tuk 25.7 g
Sodík 337.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...