Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)

Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, using modes)

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 20min.
8 portions

Suroviny

Strawberry sorbet
  • white sugar
    150 g
  • freshly squeezed lemon juice
    2 tsp
  • ripe banana broken into pieces
    1
  • frozen strawberries (see Tips)
    500 g
Pineapple carpaccio
  • fresh pineapple peeled and cut vertically in 4–6 wedges (approx. 200 g each)
    1
  • fresh mint leaves only, to decorate

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2.7 mg
Protein 1 g
Kalorie 686.8 kJ / 164.2 kcal
Tuk 0.2 g
Vláknina 3.3 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 42.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...